5 Inspirerende communicatieboeken [Zomer 2019]

Kennis up-to-date houden is voor communicatieprofessionals erg belangrijk. Door regelmatig boeken te lezen krijg je inspiratie voor je volgende campagne en het nog beter communiceren van je boodschap. Wat zijn nu de meest populaire communicatieboeken van deze zomer? Wij geven je onze top 5!

Communicatieboeken zomer 2019

Waarschijnlijk ben je net terug van vakantie en ga je weer met frisse energie aan de slag. Het is weer heerlijk om in het ritme te komen en tijdens je treinreis of na een dag werken een boek te lezen. Dit is onze top 5 van boeken:

1. Doe eens gek, Barry de Bruin

In het boek ‘Doe eens gek’ laat Barry de Bruin zien hoe je vrij kunt denken en doen bij het zoeken naar nieuwe oplossingen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een andere manier om dingen beter te doen. Leuk boekje om te lezen.

2. We love communities, Maartje Blijleven

Zijn online communities hét grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? In dit boek legt Maartje Blijleven het succes uit van online community’s. Heeft jouw organisatie al een actieve community?

3. Hard gaan met de beste mensen, Sprout

Wil je meer als organisatie? Nee die huisstijl, fotografie en andere zaken gaan niet het verschil maken volgens de auteur van dit boek. Het zijn de mensen die het succes van de organisatie bepalen.

4. Happy in je werk, Carolina Pruis

Hoe word je weer gelukkig in je werk? Hoe kom je weer in de flow? In de zoektocht naar het antwoord besloot Carolina Pruis dit stapsgewijs aan te pakken. Haar eigen ervaringen en die van anderen vormen de basis voor ‘Happy in je werk’.

5. Beeldtaal, Jos van den Broek

Stop! Eerst kijken! Dan lezen! Dan interpreteren! Dit uitgebreide boek geeft je een hele andere kijk op beeld. ‘Beeldtaal’ is voor iedereen die beroepsmatig met de publicatie van beeld te maken krijgt.

Nieuwe uitdaging?

Ben je als communicatieprofessionals toe aan een nieuwe uitdaging? Bij 7talents hebben we aantal mooie opdrachten voor je! Stuur ons je CV en we gaan voor je aan de slag.