De ‘over ons’ pagina verdient meer aandacht!

Op heel veel websites kom je hem tegen, de ‘Over ons’ pagina. Een pagina waar het bedrijf en vooral de mensen achter het bedrijf de kans krijgen om zich voor te stellen en te profileren. Alleen doen ze dat vaak niet. En dat is jammer. Want juist de ‘over ons’ pagina is een uitgelezen kans om klanten aan je te binden doordat ze een klik met je voelen. Kortom: De ‘Over Ons’ pagina biedt kansen. Laat ze niet liggen!

Beperk je niet tot een simpel voorstelrondje

De over ons pagina op je website wordt vaak gebruikt voor een simpel voorstelrondje. Veel organisaties komen niet verder dan: ‘Wij zijn Jan en Henk van Buuren, sinds 2016 hebben wij een stukadoorsbedrijf Van Buuren B.V.. En dan een opsomming wat Van Buuren allemaal voor je kan betekenen als het op stuken, sausen en schilderen aan komt.’

Maar je kunt deze pagina ook gebruiken om de klant te overtuigen om nu juist met jouw of dit bedrijf in zee te gaan. Dat doe je door een paar simpele toevoegingen op de ‘over ons’ pagina zoals:

  • Benoemen waarom nu juist kiezen voor dit bedrijf
  • Wat kunnen we bieden
  • Wat zijn de grote voordelen van juist jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent?
  • Stel je medewerkers voor
  • Waarom is dit bedrijf begonnen
  • Wat zeggen andere over dit bedrijf
  • Welke prijzen heb je gewonnen

Door dit soort zaken aan te kaarten wek je vertrouwen en is de kans groter dat een klant het idee krijgt met een betrouwbaar en professioneel bedrijf te maken te hebben.

Video van de organisatie

Op de ‘Over Ons’ pagina kun je dé connectie met je nieuwe of huidige klant maken. Verreik de pagina door er ook een video op te plaatsen van de organisatie. Hieronder zie je een voorbeeld van een vrij traditionele bedrijfsvideo.

Nieuwe opdracht communicatieprofessional

Als jij een website ziet van een bedrijf dat duidelijk kansen laat liggen, wat is dan jouw reactie? Als je de neiging krijgt om de telefoon te pakken en je diensten aan te bieden dan heb jij het commerciële bloed door de aderen stromen. En juist dat soort mensen zoeken we bij 7talents! Aanpakkers en meedenkers die zich razendsnel in de cultuur van een bedrijf kunnen verplaatsen en met simpele maar doeltreffende oplossingen kunnen komen.

Wil jij je talent graag inzetten op plekken waar het gewaardeerd wordt? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.