7talents: maak kennis met de 7 talenten

Talent is ons uitgangspunt, talent maakt het verschil. Als opdrachtgever wil je erop kunnen rekenen dat je bij 7talents een kandidaat vindt die de nodige talenten in huis heeft. Daar gaan wij natuurlijk voor, door onze professionals alle gelegenheid te bieden om de aanwezige talenten verder te ontwikkelen.

Uiteindelijk is het immers het talent waarmee het verschil gemaakt wordt! Wij focussen op de volgende 7 talenten bij onze professionals en geven ze alle ruimte om die te ontwikkelen.

1. Passie

Zonder passie geen werkplezier en zonder werkplezier geen inzet. Onze professionals werken met veel passie, waardoor zij zich opstellen als een inspirerende collega. Problemen worden snel aangepakt en opgelost, kennis wordt op effectieve wijze gedeeld en ervaringen worden overgebracht op anderen. Dit betekent dat je als opdrachtgever een gedreven talent mag verwachten dat zich optimaal inzet voor jouw succes!

2. Creativiteit

Creatief denken zorgt ervoor dat je verder denkt dan waar voor anderen de grenzen te vinden zijn. Onze talenten doen dit voor onze opdrachtgevers. Zij vinden op ieder vraagstuk een oplossing, ook wanneer daar een flinke dosis creativiteit voor nodig is. Kan jouw communicatie wel wat creatiever? Onze professionals durven buiten de standaarden te denken en zetten de beste content, middelen én oplossingen voor je neer!

3. Ambitie

Zonder ambitie ren je weg van iedere uitdaging. De professionals van 7talents rennen er juist op af! Zij worden door problemen, vraagstukken en uitdagingen gestimuleerd en gemotiveerd. Dát is precies waar zij naar zoeken. Onze professionals deinzen niet terug van een risico hier en daar, maar pakken alles aan om de beoogde doelstellingen te behalen. Als opdrachtgever kun je rekenen op een ambitieuze professional die graag een stap extra zet of een omweg graaft om snel en effectief bij het juiste doel uit te komen.

4. Daadkracht

Daadkracht voorkomt afhaken als het te lastig wordt. Onze ervaren professionals zijn doelgericht. Door de resultaatgerichte instelling kun je er als opdrachtgever van uit gaan dat er écht wordt gewerkt om de klussen te klaren. De professionals blijven rechtop staan, met de kin omhoog, hoe moeilijk het ook wordt en hoe hoog de druk ook oploopt. Onze energieke professionals wérken (punt!).

5. Sensitiviteit

In de wereld van communicatie is sensitiviteit onmisbaar. Wie over anderen heen loopt eindigt zelf onder de deurmat! Als opdrachtgever ben je zeker van een professional die aandacht heeft voor die ander, of dit nu om een klant of een collega gaat. Een persoonlijke benadering kan zo veel betekenen. Onze professionals voelen zaken feilloos aan, vangen signalen direct op, ontdekken waar gevoeligheden liggen en gaan ermee aan de slag.

6. Enthousiasme

Enthousiasme werkt als een spelletje Domino; als er één een zetje geeft, dan doet de rest vanzelf mee. Onze professional geeft dat zetje en verspreidt zijn of haar enthousiasme op die manier door heel het bedrijf. Dit zorgt voor meer werkplezier én hogere prestaties. Daarnaast gaat het ziekteverzuim omlaag. Enthousiasme biedt enkel voordelen! Als opdrachtgever kun je rekenen op een professional die er alles aan doet om collega’s te helpen en om projecten te leiden naar succes. Dit alles met een lach op het gezicht!

7. Inspiratie

Zonder inspiratie kom je al gauw stil te staan. 7talents zorgt voor professionals die een inspiratie vormen voor onze opdrachtgevers én collega’s waarmee zij aan de slag gaan. Zij inspireren en motiveren door hun persoonlijkheid in te zetten bij hun aanpak. Collega’s krijgen hierdoor weer meer energie om zich te focussen op de doelstellingen en daar profiteert natuurlijk iedereen van!

Zoek jij de ideale professional?

Wil jij een ervaren communicatieprofessional inschakelen die bovenstaande 7 talenten gegarandeerd in huis heeft? Goed plan, want je kunt er optimaal van profiteren! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies óf om direct jouw ideale kandidaat te vinden.