Vertrouw onze professionals op uw projecten

Op zoek naar een (tijdelijke) professional?

7talents heeft professionals in dienst die snel inzetbaar zijn. Onze mensen zijn beschikbaar voor korte of lange tijd. Ze hebben ervaring bij verschillende opdrachtgevers en zijn gewend om zich snel in te werken in een nieuwe werkomgeving. Met andere woorden: hun inzet en kennis levert u direct resultaat op.

Daarnaast heeft 7talents een uitgebreid netwerk van freelancers. Deze zelfstandige professionals stellen wij ook graag aan u voor als u een tijdelijke professional zoekt. Onze ervaring leert dat we altijd iemand in ons netwerk hebben die past bij uw opdracht.

Op zoek naar een vaste professional?

Wij stellen samen met u een profiel op voor uw nieuwe medewerker. In een voorgesprek stellen we vast wat voor soort professional bij de functie, organisatie en het team past. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de geschikte kandidaat. Uiteraard altijd op basis van ‘no cure no pay’.

Geen tijd voor het werven en selecteren van de perfecte kandidaat?

Altijd een geschikte kandidaat die vol overgave aan de slag gaat!

Lees meer

hoi

  • Door ons brede netwerk altijd een passende professional
  • Professionals worden door ons persoonlijk begeleid
  • Wij nemen de tijd om uw organisatie te leren kennen
  • Kennis van verschillende vakgebieden door jarenlange werkervaring

Wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u bellen naar telefoonnummer 071 – 576 37 53 of mailen info@7talents.nl. We leren u en uw team en organisatie graag goed kennen, zodat we de best passende professional aan u kunnen voorstellen. Met plezier wisselen wij met u van gedachten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.